YES !!!

kleurplaat   nieuws    activiteiten    prijzenkast    adressen

nieuws
>  klik   op   bovenstaande   links   om   alle   pagina's   te   bekijken  <
Benieuwd welke avonturen Poppentje allemaal gaat beleven?   Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

 

Oktober 2002 >>

 

Poppentje is voor de tweede keer winnaar van de 'Grote Kinderkast Televisieprijs' van het Cinekid-festival. De door de VPRO ingezonden serie 'Poppentje 2' is nu ook weer door de vakjury gekozen als beste in de categorie 'fictie'


Poppentje heeft een kunstenaar ontmoet. Davorka is haar naam. Zij tekent en zij schildert, voornamelijk portretten van kinderen en volwassenen. Voor poppentje heeft zij ook een portret gemaakt. bedoeld als kleurplaat. hij kan worden uitgeprint door middel van de printknop rechtsboven in de pagina. Deze kleurplaat is geschikt voor iedereen die zelfstandig een potlood of viltstift vast kan houden. veel plezier ermee.

September 2002 >>

Poppentje is opnieuw genomineerd voor het cinekid-festival, dit keer voor de laatste dertien delen van de VPRO-serie. Wie weet wint hij weer, hij is in ieder geval al een van de beste drie. Joehoe hehee.

Poppentje winnaar Prix Jeunesse International 2002
Na het Gouden Beeld en de Cinekid-award is Poppentje op 11 juni 2002 gekozen als winnaar van de Prix Jeunesse International 2002. Dit festival werd gehouden op 5 t/m 11 juni in Munchen.
www.prixjeunesse.de   finalists

Speellijst Poppentje On Tour is online
per 12 juni is de speellijst met de voorstellingen van Poppentje On Tour beschikbaar.
Poppentje On Tour is een productie van Speeltheater Holland i.s.m. Roberta Amador.
klik hier voor de speellijst

Chatten met Poppentje op Vriendjesdag in Twentsche Schouwburg
Afgelopen woensdag 5 juni werd er een "vriendjesdag" gehouden voor de kinderen van abonnementshouders van de Twentsche Schouwburg in Enschede. Deze vriendjesdag, georganiseerd door de Twentsche Schouwburg, was voor de kinderen van zes tot twaalf jaar die veel naar de Twentsche Schouwburg gaan. Ze kregen een theaterboekje waarin ze handtekeningen kunnen verzamelen, recensies schrijven en informatie vinden. Die middag werd een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe programmering van het komende seizoen. En over Poppentje On Tour , want Poppentje zal er ook te zien zijn volgend jaar. Poppentje zelf was op 5 juni op een andere plek in Nederland, maar hij heeft een half uur lang met de kinderen en hun ouders 'ge-chat'. Poppentje vond het erg leuk om via de computer zelf te antwoorden op de door de kinderen gestelde vragen. Het was een leuke dag voor zowel Poppentje als voor de kinderen en ouders.

 

Juni 2002 >>
Mei 2002 >>

Poppentje straks ook in Finland te zien
Naast Zweden is de Poppentje TV-serie nu ook verkocht aan een televisiestation in Finland! Dus als je een schotelantenne hebt die Zweden en Finland kan ontvangen dan kom je Poppentje daar misschien wel tegen. Het gaat om de Zweedse zender SVT en de Finse zender YLE / TV1.

 

April 2002 >>

International Emmy Awards
De TV serie Poppentje is ingezonden naar de International Emmy Awards in New York.
In oktober 2002 wordt bekend welke inzendingen genomineerd zijn voor de Emmy Award
en in november 2002 wordt de Emmy uitgereikt.


Arling & Cameron

Het muziekduo Arling & Cameron stopt met optreden en zal voorlopig geen cd's uitbrengen. Het duo zal zich voorlopig bezighouden met filmmuziek en andere studioprojecten. (ANP)
A & C heeft kort geleden nog een videoclip gemaakt samen met poppentje.
Lees hierover meer bij
Poppentje op TMF.

 

Poppentje is een creatie van Roberta Amador . . email: info@poppentje.nl . .